maanantai 2. heinäkuuta 2012

Äänestys

Kiitos kaikille lukijoille ja heille, jotka osallistuivat äänestykseen! Ilokseni ääniä tuli ihan mukavasti. Alkuun ajattelin, että saakohan blogini lukijoita kun kirjoitusten näkökulma on vähän erilainen mitä lapsettomuusblogeissa yleensä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ainakin muutamat henkilöt blogiani lukee ja se tuntuu kivalle.

Välillä huomaan olevani melko yksin ajatusteni kanssa ja monet eivät oikein jaksa ymmärtää miksi minua kiinnostaa lapsettomuus niin paljon kun itselläni on lapsi. Kiinnostus kumpuaa eniten siitä, että haluan ymmärtää. On paljon helpompaa olla ystävänä lapsettomalla kun edes vähän tietää millaisia tunteita hän käy läpi.

Muutaman vuosi sitten eräs läheiseni koki vakavan sairastumisen ja hänen elämänsä muuttui kerta laakista. Olen jälkeenpäin miettinyt, että jos olisin silloin perehtynyt sairauteen netin tai kirjallisuuden kautta, olisin voinut olla paremmin tukena. Melkein mistä tahansa aiheesta saa nykypäivänä helposti tietoa, että pystyy vähän ymmärtään oman elämänsä ympyröitä pidemmälle mitä muut käyvät läpi. Minulle tämä aihe on tällä hetkellä lapsettomuus ja lapsettomuushoidot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti